404-pagina.jpg

Het vroegere blog van Boudewijn Boer Fotografie

Bezoek de nieuws pagina voor actuele berichten, hier wordt niets meer geplaatst.

Als een baas

Vandaag in het welbekende Gouwebos een paar leuke foto's gemaakt van Dyon. Deze gezonde Hollandse gozer wist mij goed in beweging te houden. Telkens als hij een trein of een vliegtuig hoorde ging het vingertje omhoog om effe goed te luisteren haha. Het ziet er in ieder geval indrukwekkend uit... 

Read More
Portretten op straat

New York staat niet bepaald bekend om de openheid van haar inwoners. Toch heeft Brandon Stanton al duizenden mensen op straat weten te strikken voor een portretfoto. Na het maken van de foto ontstaat vaak een verrassend open gesprek waar Brandon een zin of quote uit haalt om de foto mee te ondersteunen. Het resultaat is een super vrolijk blog genaamd "Humans of New York" vol met allerlei interessante personages. 

Read More
Inspiratie of ontmoediging?

In het oerwoud van sociale profielen kun je uren lang kijken naar prachtige foto's die mensen over de hele wereld hebben gemaakt. Als fotograaf zou je natuurlijk ook graag de goedkeuring van de massa dragen, maar soms bedruipt je het gevoel dat iets wat je eigenlijk zou moeten inspireren je alleen maar ontmoedigd.

Read More
Acht tips voor jullie trouwfeest

Het feest is de zorgeloze afsluiting van een dag vol emoties. Een moment waar vrienden en familie samenkomen om jullie verbintenis te vieren. Door de grote hoeveelheid bruiloften die ik heb mogen meemaken deel ik graag wat tips om jullie feest tot een succes te maken.

Read More
Een echte liefdesbaby

Het is haast onmogelijk om Silke NIET te laten lachen, wat een vrolijk ding zeg! De grootste uitdaging was haar aandacht vast te houden. Geen probleem, als het niet langer dan twee minuten duurt. Anyway, een vrolijke meid = vrolijke foto's.

Read More
Baby foto thuis maken

"Het staat niet op je website, maar maak je ook foto's van baby's?" Jazeker antwoord ik, maar omdat ik geen studio heb doe ik het niet zo heel vaak. Als ik gewoon bij jullie thuis foto's kan maken is dat natuurlijk geen enkel probleem en lijkt me dat zelfs erg leuk.

Read More
Oeps, foutje

Per bruiloft leg je al gauw duizend momenten vast. Natuurlijk lukken niet alle foto's, zeker niet tijdens het feest. Iedereen is aan het dansen en ledematen schieten links en rechts het beeld in. Deze "missers" haal ik natuurlijk uit de selectie voor mijn klanten, maar toen ik er een paar achter elkaar zag was het toch wel erg grappig. En wat doe je met grappige foto's? Juist, die zet je online. 

Ik presenteer u, de missers!

Read More