404-pagina.jpg

Het vroegere blog van Boudewijn Boer Fotografie

Bezoek de nieuws pagina voor actuele berichten, hier wordt niets meer geplaatst.

Trouwalbum laten maken

Foto's maken is prachtig. Foto's kijken is minstens zo leuk. Als fotograaf hoop je dan ook dat je foto's goed terecht komen. Niet verstopt in een album op een tablet ofzo. Nee, gewoon in een prachtig tafelboek dat je op je gemak kunt doorbladeren. Het trouwalbum is een tastbare herinnering van jullie bijzondere dag. Daarom maak ik alleen bijzondere albums.

Ik ben altijd gek geweest op foto's afdrukken op mooi papier. De kleur, de geur, het gewicht. Het feit dat je blanco begint en zelf kunt bepalen wat er op gaat komen. Zeg nou zelf, dat is toch bijzonder?

In mijn zoektocht (of boektocht) naar een bijzonder album zijn er heel wat opties voorbij gekomen. De één heeft mooi papier maar een lelijke binding. De ander een opzichtige cover. Nee, het is niet snel goed. Maar onder het motto "zoekt en gij zult vinden" heb ik een leverancier gevonden die mijn passie voor papier en perfectie deelt.

Voor iedereen

Trouwalbums maak ik voor iedereen. Het is dus niet noodzakelijk dat ik ook jullie fotograaf ben geweest op jullie bruiloft. Dus ben jij op zoek naar een bijzonder mooi album, dan ben je hier op het juiste adres.

Afmetingen

Foto's worden gemaakt om gezien te worden. Maar het kan ook te gek worden. Een gigantisch album dat de hele salontafel in beslag neemt eindigt al gauw op zolder. Zie je jezelf al met zo'n hutkoffer bij vrienden aankomen? Beetje opzichtig vind je niet? Dit album is handzaam genoeg om overal mee naartoe te nemen en groot genoeg om indruk te maken. Dit komt mede door de vlakke binding en onzichtbare naad in het midden. Dit geeft de mogelijkheid de volledige oppervlakte van 25 bij 50 centimeter te benutten.

BoudewijnBoer-19104.JPG

Drukwerk

Door de hoge resolutie van het drukwerk komen de foto's pas echt tot leven. De kleine details worden zichtbaar en de kleuren spatten van het papier.

Papier

Dit is waar het echt bijzonder wordt. Om te voorkomen dat het op een vakantiealbum van je tante lijkt heb je speciaal papier nodig. Dit album heeft dikke pagina van mat krijtwit papier. De vezel van het papier is voorzichtig zichtbaar en het voelt aan als een waar kwaliteitsproduct.

Ik kan zo nog uren doorgaan maar dat lijkt me overbodig. Het komt hier op neer: jullie foto's verdienen een bijzonder album. Ik maak alleen bijzondere albums.

De prijslijst met opties kun je hieronder downloaden. Je kunt natuurlijk ook gewoon contact met mij opnemen mocht je meer willen weten over dit trouwalbum of de speciale pagina op deze site bezoeken.

Groetjes,
Boudewijn