404-pagina.jpg

Het vroegere blog van Boudewijn Boer Fotografie

Bezoek de nieuws pagina voor actuele berichten, hier wordt niets meer geplaatst.

Vijf apps voor jullie bruiloft

Apps_5.png

Trouwen is natuurlijk super leuk, maar er komt ook veel bij kijken. Omdat niet iedereen over de luxe van een wedding planner beschikt, modder je vaak zelf wat aan met lijstjes en post-its. Dan kan natuurlijk efficiënter :-)

Hier vijf apps die van pas kunnen komen bij het plannen van jullie bruiloft.

Wedding Party

Mijn meest populaire bruidsfotografie pakket is inclusief het feest. Mocht je deze niet gekozen hebben of wil je gewoon zo veel mogelijk foto's verzamelen dan is "Wedding Party" een super handige app. Met deze app kan iedereen met hun telefoon zo veel foto's maken als ze willen. Deze app zorgt er voor dat deze alles verzameld wordt en iedereen een overzicht heeft van alles wat er die avond allemaal heeft plaatsgevonden. Geen gedoe meer met uitwisselen dus. Briljant.

Site / iPhone / Android


Countdown

Zeg ... hoe veel dagen eigenlijk tot jullie bruiloft? Weet het voortaan op de seconde nauwkeurig met de "Wedding Countdown" app voor iPhone en Android. De status kun je gemakkelijk delen op je Facebook timeline. Zo vergeet niemand jullie bijzondere datum!

Site / iPhone / Android


Pinterest

Geloof het of niet, maar Pinterest is een super populair sociaal platform. Je kunt er foto's delen die jou geïnspireerd hebben. Omdat er meer ladies dan gents op dit platform pinnen (plaatsen) vind je er veel voorbeelden van bruidsjurken, haarstijlen etc. Kortom; maak een account aan bij Pinterest en blijf op de hoogte van de laatste trends.

Site / iPhone / Android


Lover.ly

Ok, mijn excuses. Lover.ly is geen app maar een mierzoete website vol met ideeën en inspiratie. Lijkt een beetje op Pinterest, maar dan puur over trouwen. Prachtige jurken, decoraties en zelf tafelnummers. De moeite waard dus om eens te bekijken. Al is het maar om lekker in de sfeer te komen :-)

Site


Spotify

Eigenlijk het hele jaar door super handig. Maar als je jullie bruiloft van muziek wilt voorzien is er geen betere app dan Spotify. Via de app heb je toegang tot miljoenen nummers die online afgespeeld worden. Een snelle en stabiele verbinding met het internet is dus wel belangrijk. Maak afspeel lijsten aan voor de ceremonie in het gemeentehuis of bij het diner. Alles onder controle.

Site / iPhone / Android

Gebruik je zelf nog een app die je enorm heeft geholpen bij het plannen van jullie bruiloft? Plaats die dan in de comments. Succes!


Volg het blog met onderstaande RSS feed;