404-pagina.jpg

Het vroegere blog van Boudewijn Boer Fotografie

Bezoek de nieuws pagina voor actuele berichten, hier wordt niets meer geplaatst.

Typisch Boskoops

Ach, het blog loopt weer eens lekker achter. Druk met foto's maken, bewerken en albums in elkaar aan het knutselen. Super leuk natuurlijk, maar laten we de site niet vergeten :-)

Onlangs de bruiloft gehad van Pascal en Annabel. Een thuiswedstrijd in Boskoop dit keer. Tijdens de kennismaking gaven zij aan een fotoreportage in Boskoop te willen. Geen probleem zou je denken, maar Boskoop is niet bepaald fotogeniek. Typisch Boskoops heeft te maken met de Gouwe (rivier) en de zeer verveldende brug daar overheen. Altijd file voor dat ellendige ding.

De huwelijksvoltrekking vond plaats in het Raadhuis van Boskoop dat overigens sinds kort te koop staat. Dus wie interesse heeft? Hierna zijn we afgereisd naar de Katholieke kerk in Boskoop. Is dan alles in Boskoop zou je denken? Nee, het feest was voor de afwisseling in Waddinxveen. 

En wat een feest. Door Pascal's rol bij de scouting is het bruidspaar verrast door een spetterend optreden van de scouting band. Later op de avond was er nog een optreden van "De Baggerbeugels".  De band waar Pascal zelf ook in speelt. 

Al met al een zeer geslaagde dag. Lekker weer, gezellige mensen en heerlijk eten. Wat wil je nog meer? Nou foto's kijken misschien? Goed, hier enkele shots.