Bo-100217-09232.JPG

Stijlvolle interieurfotografie voor bedrijven die zich professioneel willen presenteren.

Boudewijn Boer Fotografeert Interieur. Voor bedrijven die zich professioneel willen presenteren.

Goede interieurfotografie is het visitekaartje van jouw project, bedrijf of ruimte. Het is mijn specialiteit om dit sfeervol en betaalbaar voor je vast te leggen.

Door met natuurlijk licht te fotograferen zorg ik voor een mooie en natuurgetrouwe weergave van elke ruimte. Uiteraard worden alle foto’s zorgvuldig nabewerkt zodat de serie goed op elkaar aansluit zonder kunstmatig te ogen.

Ook jij kunt je met goede interieurfotografie onderscheiden. Weten hoe? Neem dan gewoon even contact met mij op, ik adviseer je graag over de mogelijkheden. Bel 06-24288582 of stuur een mailtje.

Tarief

Voor de beste prijs maak ik graag een offerte op maat. Ik reken met €50,00 per uur exclusief reiskosten vanaf Gouda.

 

Servicegericht


Snel

Standaard worden de foto’s binnen 48 uur digitaal aangeleverd. Heb je een hekel aan wachten, dan is een levertijd van 12 uur in overleg mogelijk.

Groot

Grote foto’s zijn geweldig voor drukwerk, maar online heb je toch écht een kleiner bestand nodig. Daarom worden alle foto’s in twee formaten geleverd.

Rechtenvrij

Je betaalt mij voor de tijd, niet voor de bestanden. Kortom; jouw foto’s zijn altijd vrij van rechten dus oneindig vaak en voor alle doeleinden te gebruiken.