Interieur en Architectuur
Bo-100217-09224.JPG

Woningfotografie; Binnen, buiten en 360 graden

Ontdek de voordelen van professionele woningfotografie bij de verkoop van een woning of bedrijfspand.

Voordeelpakket Woningfotografie

30% korting

Professionele foto’s zijn onmisbaar om een goede eerste indruk te maken. Als gespecialiseerd interieur- en vastgoedfotograaf help ik je graag om een huis of bedrijfspand doeltreffend te presenteren.

Door met natuurlijk licht te fotograferen zorg ik voor een stijlvolle en natuurgetrouwe weergave van elke ruimte. Alle foto’s worden uiteraard zorgvuldig nabewerkt zodat de serie goed op elkaar aansluit zonder kunstmatig te ogen.

In het voordeelpakket woningfotografie zijn standaard 25 foto’s opgenomen evenals twee 360 graden foto’s om het plaatje compleet te maken. Natuurlijk is dit naar wens uit te breiden. De genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten vanaf Gouda.

Ook voor jou kunnen goede foto’s het verschil maken. Neem contact met mij op, ik adviseer je graag over de mogelijkheden. Bel 06-24288582 of stuur een mailtje.

Aanbieding

25 foto's
2 360 graden foto's

€ 290,00


Aanvullend

5 extra foto's € 44,00
1 extra 360º foto € 35,00

 

Extra pluspunten;

Snel – Standaard worden de foto’s binnen 24 uur digitaal aangeleverd. Heb je een hekel aan lang wachten, dan is een optionele levertijd van 12 of zelfs 4 uur mogelijk. Dat is wel afhankelijk van de grootte van de opdracht want de kwaliteit gaat natuurlijk altijd voor.

Groot – Grote foto’s zijn geweldig voor drukwerk, maar online heb je toch écht een kleiner bestand nodig. Daarom worden alle foto’s in twee formaten geleverd.

Rechtenvrij – Je betaalt mij voor de tijd, niet voor de bestanden. Kortom; jouw foto’s zijn altijd vrij van rechten dus oneindig vaak en voor alle doeleinden te gebruiken.


Lees meer over interieurfotografie.